FÅR DELTA OM HAN VIL: BMC-rytter Alexander Kristoff har fått grønt lys til å delta i Flandern Rundt om han selv føler at han er i form til det. Storhaug-gutten tar avgjørelsen på lørdag.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
FÅR DELTA OM HAN VIL: BMC-rytter Alexander Kristoff har fått grønt lys til å delta i Flandern Rundt om han selv føler at han er i form til det. Storhaug-gutten tar avgjørelsen på lørdag.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .Vis mer

Kristoff fikk grønt lys for Flandern Rundt

Kjører om han føler seg i god form.

|||Alexander Kristoff kommer til å kjøre klassikeren Flandern Rundt søndag, dersom han føler seg klar for det og er i god form.

- Jeg snakket med sjefen min i dag, og han vil at jeg skal kjøre Flandern. Selv føler jeg meg litt sliten etter et ganske tøft program den siste uken, så vi er blitt enige om å vente til lørdag med å bestemme om jeg kjører eller ikke, sier Alexander Kristoff til aftenbladet.no.

Kristoff ble før denne sesongen profesjonell i det amerikanske storlaget BMC.

Dersom Kristoff velger å kjøre vårklassikeren i Belgia, er det ingen tvil om at Flandern Rundt kommer til å bli det største rittet Stavanger-rytteren noensinne har kjørt i karrieren sin til nå.

(NTB)