Kristoff forlenger kontrakten før touren

Katjusa presser på for nordmannens underskrift.

 NY KONTRAKT:  Lagledelsen i Katjusa presser på for at Alexander Kristoff skal signere ny kontrakt før Tour de France. Foto: AFP PHOTO / KRISTOF VAN ACCOM / NTb Scanpix
NY KONTRAKT: Lagledelsen i Katjusa presser på for at Alexander Kristoff skal signere ny kontrakt før Tour de France. Foto: AFP PHOTO / KRISTOF VAN ACCOM / NTb ScanpixVis mer

Proffsyklisten Alexander Kristoff forlenger kontrakten sin med russiske Katjusja før Tour de France starter lørdag.

Stavanger Aftenblad skriver at den nye avtalen ble utformet før etappeseieren Tour de Suisse 12. juni, og at lagledelsen presser på for at nordmannen skal skrive under før Touren begynner.

- Jeg ser jo hvorfor de vil at jeg signerer før lørdag. Dersom jeg vinner et par etapper i Tour de France, går jo prisen opp, sier Kristoff til Aftenbladet.

Bronsevinneren fra London-OL er uansett fornøyd med avtalen.

- Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i den nye avtalen med Katjusja, men kan bekrefte at kontrakten er vesentlig bedre enn den jeg har nå. Økonomien de to neste årene blir bra, sier Kristoff.

Han debuterer i Tour de France i år og blir en av tre nordmenn i rittet. Edvald Boasson Hagen (Sky) og Lars Petter Nordhaug (Belkin) er også klare for Touren. Thor Hushovd ble vraket fra BMCs lag.

(NTB)