Kristoff går for VM-tittelen neste sesong

- Vet jeg er blant de aller beste i verden.

Ponferrada, Spania 20140928.
Sykkel-VM: Alexander Kristoff ble nummer åtte, og var lynende forbannet over at han havnet så langt bak Michal Kwiatkowski under landeveisritt for Senior/Elite.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Ponferrada, Spania 20140928. Sykkel-VM: Alexander Kristoff ble nummer åtte, og var lynende forbannet over at han havnet så langt bak Michal Kwiatkowski under landeveisritt for Senior/Elite. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexander Kristoffs 2014-sesong var av det solide slaget. Neste år sikter den norske spurteren enda høyere, med VM i Richmond, USA som det største målet.

2014-sesongen ga Katusja-rytteren fra Rogaland en rekke høydepunkter. Neste år håper han å heve prestasjonene ytterligere.

For etter seirer i Milano - San Remo og to etappeseirer i Tour de France drømmer han om å bli verdensmester i amerikanske Richmond til høsten.

- Jeg skal forsøke å vinne alt jeg kan, og det ville vært en drøm som gikk i oppfyllelse om jeg vant VM. Du kan ikke vinne alt, men vi skal selvsagt forsøke å vinne alt vi stiller opp i, sier Kristoff til Cyclingnews.

Den avsluttede sesongen ser han ingen grunn til å være misfornøyd med.

- Forrige sesong var fantastisk for meg. Jeg vet at jeg er blant de aller beste i verden, selv om jeg kanskje ikke er den beste. Jeg kan definitivt få gode resultater i alle løp, sier nordmannen.

Vil til Frankrike Sammen med resten at Katusja-laget er han nå på treningsleir i Spania foran den kommende sesongen. Den starter med Tour of Qatar i januar, hvor han har lave forventninger. Deretter venter et nytt forsøk på å vinne Milano - San Remo som årets første store mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer