BRØT: 
Alexander Kristoff har brutt Paris-Roubaix.
Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix
BRØT: Alexander Kristoff har brutt Paris-Roubaix. Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpixVis mer

Kristoff har brutt Paris-Roubaix

Punkterte før han krasjet med en motorsykkel.

(Dagbladet): Alexander Kristoff var en av favorittene til å gå helt til topps på sykkelklassikeren Paris-Roubaix i dag, men nordmannen opplevde i stedet å aldri komme til mål.

Følg rittet live på procycling.no!

Først punkterte han fire kilometer før et brosteinsparti, før det kom rapporter om at han hadde krasjet med en motorsykkel da han forsøkte å komme seg opp i hovedfeltet igjen.

Alexander Kristoff var altså maksimalt uheldig underveis i Paris-Roubaix.

To punkteringer 26-åringen punkterte i inngangen til Arenberg-skogen, og måtte få nytt hjul av en lagkamerat. Dette førte til at han lå et stykke bak feltet, og måtte bruke masse krefter på å komme seg tilbake.

Deretter ble det rapportert at Stavanger-syklisten, som vant Milano-Sanremo tidligere i år, punkterte nok en gang.

Uflaksen tok dessverre ikke slutt der. På vei tilbake til feltet skal han angivelig ha krasjet med en motorsykkel, hvilket førte til at han måtte bryte rittet.

Bare minutter seinere ble det klart at nordmannen har brutt rittet, snaut tre timer før det ventes at de øvrige er i mål.

Fikk behandling Det meldes om at Alexander Kristoff får behandling for skrubbsår i legebilen, og at han var sjanseløs for å unngå velten.

TV 2 melder at Gabriel Rasch også er ute av rittet etter et velt. Kanalen melder også at Edvald Boasson Hagen har fått et teknisk problem, som foreløpig ikke er bekreftet. Det utvikler seg til å bli et mareritt for de norske syklistene med andre ord.

Thor Hushovd er på sin side for alvor med i seierskampen.

Det var hele seks nordmenn på startstreken i dag.

Dagbladet oppdaterer saken