Sykling:

Kristoff har utsatt formtoppen etter ønske fra Katusha-Alpecin

- Kanskje har vi utsatt det så langt at det ikke kommer noe.

UHARMONISK: Torsten Scmhidt og Alexander Kristoff virker ikke å være helt på bølgelengde når det gjelder formutviklingen til nordmannen. FOTO: Kjetil Anda, procycling.no
UHARMONISK: Torsten Scmhidt og Alexander Kristoff virker ikke å være helt på bølgelengde når det gjelder formutviklingen til nordmannen. FOTO: Kjetil Anda, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ZOTTEGEM (procycling.no): En skuffet Torsten Schmidt fyrte i går av en kraftsalve i retning Alexander Kristoff og trener Stein Ørn, etter en skuffende 7.-plass under De Panne-åpningen.

- Jeg vet ikke hva som er galt med Alex, jeg er ikke treneren hans. Men når du ikke vinner sykkelritt, og du ikke har uhell, går det ikke på annet enn kapasitet. Resultatene i år taler for seg, uttalte tyskeren overfor procycling.no ved lagbussen.

Det er på det rene at Katusha har presset på for at 29-åringen skal nå formtoppen enda tettere på Flandern rundt og Paris-Roubaix.

Slik det har fortonet seg de siste ukene er Kristoff litt på defensiven, og er nødt til å gjennomgå en formmessig forvandling om han skal ha håp om å følge Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert og Oliver Naesen inn til målområdet i Oudenaarde førstkommende søndag.

Ønsket ikke å endre treningen

Foran den første spurtetappen i De Panne, virket verken Schmidt eller Kristoff helt fornøyd med tingens tilstand - uten at noen av dem var spesielt ivrige på å tegne et bilde av hva som har foregått i kulissene fram mot årets to viktigste klassikere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer