PÅ PLASS:  Marco Haller drar på Alexander Kristoff under Artic Race of Norway i fjor. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: Marco Haller drar på Alexander Kristoff under Artic Race of Norway i fjor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kristoff-hjelper forlenger med Katjusja

Viktig støttespiller på plass.

Marco Haller har vært en viktig bidragsyter til Alexander Kristoffs vårsuksess. Nå har østerrikeren forlenget sin kontrakt med Katjusja.

24 år gamle Haller legger ikke skjul på at den siste tidens suksess gjorde det enkelt å signere den nye avtalen.

- Det er så gøy for meg å være på dette laget med alle disse seirene. Alle ryttere vil gjerne vinne selv, men å vinne med Alexander er for meg som å vinne selv, sier han.

- Da Katjusja spurte om jeg ville forlenge, nølte jeg ikke. Det var et tegn på tillit, og jeg ønsker ikke å skuffe dem, tilføyer den viktige hjelperytteren.

Alexander Kristoff vant blant annet Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs og tredagersrittet De Panne-Koksijde.

Marco Haller er inne i sin fjerde sesong med Katjusja. I 2012 vant han en etappe i Tour of Beijing og i fjor ble det etappeseier i Tour of Austria.

- Marco er rask selv, men det at han vil ofre seg overbeviste oss om at vi bør fortsette samarbeidet. Nøkkelen til suksessen denne sesongen er lagånden. Det skal vi holde fast ved, sier Katjusja-sjef Viatsjeslav Jekimov.

- Marco er nå definitivt en del av sprinttoget vårt, men han kommer til å vokse som klassikerrytter også. Framtiden hans ser bra ut, og flere ryttere kommer til å forlenge med oss i tiden som kommer, legger han til.

(NTB)