BARE NESTEN: Alexander Kristoff  endte på annenplass på 4. etappe i sykkelrittet Tour de Wallonie - kun slått av ringreven Robbie McEwen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
BARE NESTEN: Alexander Kristoff endte på annenplass på 4. etappe i sykkelrittet Tour de Wallonie - kun slått av ringreven Robbie McEwen.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Kristoff kun slått av McEwen

2.-plass på 4. etappe i Tour de Wallonie.

Alexander Kristoff spurtet godt, men rakk ikke å hente inn veteranen Robbie McEwen på oppløpet av 4. etappe i sykkelrittet Tour de Wallonie.

BMC-rytter Kristoff kom et steg nærmere etappeseier på den fjerde av totalt fem etapper i det belgiske etapperittet tirsdag. Som dagen i forveien var Kristoff godt med framme i spurten.

Syklisten fra Stavanger fikk opptrekk av lagkamerat Greg van Avermaet, men hadde ikke optimal posisjon inn på oppløpet, skriver procycling.no.

McEwen fikk imidlertid en perfekt tur inn før de siste meterne. Årets norgesmester Kristoff fikk opp høy fart, men ikke nok til å hente inn den australske veteranen. 24-åringen slo imidlertid sterke navn som Daniele Bennati og hviterusseren Jevgenij Hutarovitsj.

På mandagens etappe av Tour de Wallonie ble Kristoff kun slått av de rutinerte italienske spurterne Bennati og Danilo Napolitano.

(NTB)