Kristoff må stå over Gent-Wevelgem: - Det er ikke optimalt

Sliter med sykdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/Procycling.no): Alexander Kristoff starter ikke søndagens Gent-Wevelgem. Nordmannen sliter med sykdom og har fått feber.

- Vi tar ingen sjanser selv om jeg følte meg litt bedre i dag morges. I går følte jeg meg også ganske bra om morgenen, men det ble dårligere utover dagen. Så jeg tar det helt med ro i dag, sier nordmannen til procycling.no

- Jeg hadde feber i går kveld og litt hodepine. Så det har ikke vært helt bra. Min kone hadde noe liknende, men hun ble frisk ganske raskt. Så jeg håper på samme utvikling.

Viktig oppladningsritt kan ryke Etapperittet Driedagse De Panne, som starter tirsdag, er en viktig del av oppladningen til neste søndags Flandern rundt. Kristoff dominerte rittet i fjor og vant sammenlagt etter å ha tatt tre etappeseire. Katjusja-rytteren er usikker på om han rekker å bli frisk til årets utgave av rittet.

- Det blir en lett økt i morgen med noen små intervaller. Så får vi se hvordan jeg føler meg. Jeg håper jeg starter der, forteller han.

Regner med å bli frisk til Flandern Om ei uke går Flandern rundt for 100. gang. I 2015 tok Alexander Kristoff tok sin andre monumentseier da han slo Niki Terpstra i spurten. Nordmannen tar ingen ting for gitt, men regner med å bli frisk til årets utgave.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer