Kristoff med fullt fokus på VM

Både Kristoff og landslagssjefen fornøyd med hva de så i VM-løypa.

KRISTOFF FØRER AN: Elite- og U23-laget til Norge i Richmond. (foto: Jarle Fredagsvik/procycling.no)
KRISTOFF FØRER AN: Elite- og U23-laget til Norge i Richmond. (foto: Jarle Fredagsvik/procycling.no) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RICHMOND (procycling.no): - Løypa var fin, den, men jeg er på trening, så jeg kan ikke gjøre intervjuer nå, sier Kristoff til procycling.no under trening i VM-løypa i Richmond.   Det var Kristoff hadde tid til å si til procycling.nos reporter i Richmond før han forsvant videre etter å ha prøvekjørt løypa 3-4 ganger. Totalt skulle det norske laget trene sju timer på torsdag.  

Også landslagssjef Stig Kristiansen er fornøyd med løypa etter å ha bevitnet den 16,2 kilometer lange rundløypa, som har to stigninger mot slutten av traséen.

- Det er ikke bakkene sett for seg som står for belastningen, men at de kommer tett etter hverandre. Først er det en 180 graders sving inn mot første stigning der det vil bli posisjonskamp . Det vil nok variere hvor tøft det er fra runde til runde, men sett stort på det er det fem tøffe kilometer og elleve lette kilometer på denne runden, sier Kristiansen til procycling.no.Sju timer Landslagssjefen sier han trodde den første bakken skulle være enda hardere og at den siste bakken skulle være noe lettere. Asfalten er heller ikke av forventet «amerikansk standard».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.