Stjernemøte foran Paris-Roubaix:

Kristoff møtte djevelen foran «Helvete i Nord»

- Jeg håper å vinne, men det er litt vanskelig når jeg ikke liker brostein.

SOLGTE HAN SJELA? Søndag får Alexander Kristoff en ny sjanse til å klore til seg det tredje av de fem monumentene. Men Paris-Roubaix og rittets forræderiske natur har aldri gått spesielt godt overens med 30-åringen fra Stavanger. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
SOLGTE HAN SJELA? Søndag får Alexander Kristoff en ny sjanse til å klore til seg det tredje av de fem monumentene. Men Paris-Roubaix og rittets forræderiske natur har aldri gått spesielt godt overens med 30-åringen fra Stavanger. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CARREFOUR DE L’ARBRE (procycling.no): Didi Senft, også kjent som «Didi The Devil», har travle dager der han tar oppstilling langs siden av brosteinspaveene i oppkjøringen til Paris-Roubaix.

LIVE: Følg hvert tråkk av Paris-Roubaix via procycling.no søndag!

Han heier på alle som sykler langs løypa, og i retur stanser mange av dem opp for å sikre seg en selfie.

Da procycling.no spurte Alexander Kristoff om han ville posere sammen med djevelen ved siden av UAE-bussen, var ingen av dem spesielt vonde å be.

Noen minutter tidligere hadde Filippo Ganna flydd over femstjerners passasjen ved Carrefour de l’Arbre, mens Kristoff og Sven Erik Bystrøm tok det noen hakk roligere.

Paris-Roubaix er rittet Stavanger-mannen aldri helt har erobret. På de siste fem utgavene har han to topp 10-plasseringer og forsøk hvor han aldri har kommet helt fram til velodromen.

- Jeg håper jo å vinne, men det er litt vanskelig når jeg ikke liker brostein. Men det er seier her jeg drømmer om, lyder Kristoffs noe sprikende, men selvsagt dønn ærlige uttalelse til procycling.no i etterkant av rekognoseringsrunden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer