Kristoff nærmer seg ny kontrakt

Mener en forlengelse før sommeren er sannsynlig.

SKRIVER UNDER I VÅR? Katjusja fortsetter satsingen også neste år. Det åpner for en forlengelse av samarbeidet med Alexander Kristoff. Foto: Lionel Bonaventure /Afp / NTB scanpix
SKRIVER UNDER I VÅR? Katjusja fortsetter satsingen også neste år. Det åpner for en forlengelse av samarbeidet med Alexander Kristoff. Foto: Lionel Bonaventure /Afp / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Kontrakten Alexander Kristoff har med Katjusja løper ut ved utgangen av året. En rekke andre storlag er på jakt etter den norske sykkelstjernens underskrift, og vil gjerne lokke 27-åringen bort fra den nåværede arbeidsgiveren.

Selv om han lenge har sagt at han foretrekker å bli værende i Katjusja, er det ikke blitt inngått en ny avtale ennå. Det ble det heller ikke gjort under møtet med lageieren Igor Makarov og den øvrige lagledelsen søndag kveld.

- Kontrakt er foreløpig ikke i boks, skriver Kristoff i en SMS til procycling.no.

Likevel ser han for seg at dette kommer til å gå i orden i løpet av de nærmeste månedene.

- Sannsynligvis har jeg ny kontrakt før sommeren i hvert fall, fortsetter Kristoff.

Veldig mye taler dermed for at Stavanger-syklisten blir værende hos samme arbeidsgiver. Eventuelle avtaler med andre lag er nemlig ikke tillatt før til høsten.

Endrer struktur Et annet tema på søndagens møte var Katjusjas framtid som sykkellag. Storlagets dager som et russiskdominert prosjekt er talte. Satsingen på verdenstouren skal likevel fortsettes, men nå med et mer internasjonalt preg og med kommersielle sponsorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.