SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Alexander Kristoff var i posisjon til å forsvare tittelen i Vattenfall Cyclassics søndag, men André Greipel (t.v) ble for sterk og knep seieren foran nordmannen. Foto: EPA/AXEL HEIMKEN/NTB Scanpix
SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Alexander Kristoff var i posisjon til å forsvare tittelen i Vattenfall Cyclassics søndag, men André Greipel (t.v) ble for sterk og knep seieren foran nordmannen. Foto: EPA/AXEL HEIMKEN/NTB ScanpixVis mer

Kristoff nummer to i Tyskland: - Jeg er skuffet

André Greipel ble for sterk og knep seieren foran nordmannen.

Alexander Kristoff var i posisjon til å forsvare tittelen i Vattenfall Cyclassics søndag, men André Greipel ble for sterk og knep seieren foran nordmannen.

- Jeg er selvsagt litt skuffet, men vi kjører bra som lag i dag. Annenplass er ikke dårlig, men Greipel kan bli vanskelig å slå i VM, sa Kristoff til TV 2.

Kristoff var tittelforsvarer og ledet inn på oppløpet i Tyskland, men måtte starte spurten litt for tidlig og tapte for Greipel. Italienske Giacomo Nizzolo ble nummer tre.

- Jeg er ikke helt i toppform, men det er kanskje like bra. Det er en stund til VM, så jeg har litt tid på meg.

Edvald Boasson Hagen var også med. Han var involvert i en velt på den siste runden. Ifølge TV 2 sa Hagen at han var uskadd, men irritert. Han ble nummer 78.

Ellers ble Sondre Holst Enger ble nummer 20, Lars Petter Nordhaug kom på 61.-plass, mens Sven Erik Bystrøm ble nummer 96.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram