Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoff og Boasson Hagen på pallen i England

Spurtet inn til annen- og tredjeplass.

PÅ PALLEN: Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen kom på henholdsvis andre- og tredjeplass i Tour of Britain. Her er sykkelduoen også på pallen, fra TS Grand Prix i Arendal tidligere i sommer. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
PÅ PALLEN: Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen kom på henholdsvis andre- og tredjeplass i Tour of Britain. Her er sykkelduoen også på pallen, fra TS Grand Prix i Arendal tidligere i sommer. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer

|||Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen spurtet inn til annen- og tredjeplass på søndagens etappe i Tour of Britain.

De to unge nordmennene kom først over målstreken i hovedfeltet, men kunne ikke gjøre noe med etappevinneren Kai Reus fra Rabobank.

Nederlenderen rykket fra feltet med tolv kilometer igjen, og vant til slutt med ni sekunders margin.

Spurtspesialisten Kristoff, som tidligere denne uka signerte en proffkontrakt med BMC Racing Team, var råsterk i massespurten og fikk kastet hjulet foran Boasson Hagen.

De to tidligere lagkompisene i Joker Bianchi viste en merittert spurter som Danilo Napolitano ryggen.

Dermed tyder ting på at Thor Hushovd får kamp om tronen som Norges beste spurter i tiden fremover.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media