Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoff på pallen i Tyskland

Spurtet til tredjeplass.

TREDJEPLASS: Alexander Kristoff spurtet inn til en tredjeplass i Cyclassics søndag. Han måtte se seg slått av John Degenkolb og Andre Greipel.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
TREDJEPLASS: Alexander Kristoff spurtet inn til en tredjeplass i Cyclassics søndag. Han måtte se seg slått av John Degenkolb og Andre Greipel. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Alexander Kristoff var med helt i front da spurterne gjorde opp om seieren i verdenstourrittet Cyclassics søndag. Det holdt til en tredjeplass.

Katjusja-rytteren klarte ikke å hamle opp med de to tyske spurterne John Degenkolb (Argos) og André Greipel (Lotto). Han la likevel resten av feltet bak seg og sikret en svært god 3.-plass i det 246 kilometer lange rittet.

Thor Hushovd var også for alvor med i spurten, men måtte ta til takke med en 8.-plass. Likevel gjorde det at den norske sykkeldagen ble god.

Degenkolb blir den første tyske vinneren i rittet siden 2001, da Erik Zabel vant. Siden den gang har blant andre Tyler Farrar vunnet rittet to ganger.

Edvald Boasson Hagen vant rittet i 2011.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling