Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sykkel:

Kristoff slått av franskmann

- Annenplass var det beste jeg kunne få, sier nordmannen.

RASKEST: Arnaud Démare slo Alexander Kristoff (i gult) op det bratt oppløpet på Mur de Laudun. FOTO: AFP PHOTO / SYLVAIN THOMAS
RASKEST: Arnaud Démare slo Alexander Kristoff (i gult) op det bratt oppløpet på Mur de Laudun. FOTO: AFP PHOTO / SYLVAIN THOMAS Vis mer

(procycling.no): Alexander Kristoff var nær ved å ta sin andre seier for sesongen på den fjerde etappen av Etoile de Bessèges, men nordmannen måtte igjen se seg slått av franske Arnaud Démare på det bratte oppløpet på Mur de Laudun.

FDJ-rytter Démare kunne dermed juble for sin andre etappeseier i rittet, mens Kristoff, som på den første etappen, måtte ta til takke med andreplass.

- Jeg kom meg opp på hjulet til Démare, men han var i en klasse for seg i bakkespurten. Annenplass var det beste jeg kunne få i dag, skriver Kristoff i en SMS til procycling.no.

- Det var en grei dag for oss. Sammenlagtgutta våre er fortsatt med i sammendraget og jeg ble nummer to, legger han til.

Franske Christophe Laporte ble nummer tre.

Katusha i front

I den ganske kuperte åpningen av den 153 kilometer lange etappen, var det syv ryttere som benyttet terrenget til å etablere et brudd. Blant dem Angel Madrazo (Delko Marseille-Provence KTM), som noe overraskende vant den tilsvarende etappen i fjor.

Men Alexander Kristoff og hans lagkamerater hadde ingen intensjoner om at det samme skulle skje i år. I hovedfeltet satte Katusha-Alpecin-rytterne seg i front, og spadde nok kull i ovnen til å hente de syv lykkejegerne en drøy kilometer før mål.

I spurten klarte ikke Kristoff å følge opp lagets iherdige innsats, og måtte gi tapt for Démare på de siste meterne. Cofidis-rytter Christophe Laporte ble nummer tre.

Lilian Calmejane (Direct-Energie) beholder ledelsen i sammendraget.

Resultater, 4. etappe:

1. Arnaud Démare (FDJ)
2. Alexander Kristoff (Katusha-Alpecin)
3. Christophe Laporte (Cofidis)
4. Armindo Fonseca (Fortuneo-Vital Concept)
5. Mads Würtz Schmidt (Katusha-Alpecin)
6. Pieter Vanspeybrouck (Wanty-Groupe Gobert)
7. Roy Jans (WB-Veranclassic-Aqua Protect)
8. Eduard Prades (Caja Rural-Seguros)
9. Andrea Pasqualon (Wanty-Groupe Gobert)
10. Maxime Vantomme (WB-Veranclassic-Aqua Protect)

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling