Kristoff sliter med sykdom

Vondt i halsen og feber en dag før spurtetappen på Champs-Élysées.

SYKDOM: Alexander Kristoff sliter med sykdom før den nest siste etappen av Tour de France.  Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP
SYKDOM: Alexander Kristoff sliter med sykdom før den nest siste etappen av Tour de France. Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Da TV 2 snakket med Alexander Kristoff før den 20. etappen av Tour de France var det en uggen Kristoff som ut av bussen.

- Jeg har litt vondt i halsen. Jeg håper det skal gå greit. Jeg skal ikke si at det var feber, men jeg hadde litt over 37 grader i dag morges, sier Kristoff til TV 2.

- Jeg hadde 37,3 grader under armen. Jeg pleier egentlig å ha 36,5 under armen. Det var litt varmere enn det pleier. Jeg føler meg ikke sånn veldig syk sånn sett, det er bare at halsen er litt sår, fortsetter Kristoff.

Kan bli problemer med tidsgrensen

Dagens etappe er kun 110 kilometer, men inneholder to knallharde fjell. Det gjør at Kristoff kan få det tøft med tidsgrensen.

- Jeg må komme meg igjennom i dag. Hvis jeg føler meg dårlig så kan det bli tøft. Akkurat nå så har jeg kommet meg litt fra i dag morges.

Morgendagens siste etappe er skreddersydd for spurterne, så det er ikke et optimalt tidspunkt å bli syk på.

- Jeg må rekke tidslimiten slik at jeg får være med i morgen. Jeg får håpe det går. Vi får se, forklarer Kristoff.

Denne artikkelen er levert av procycling.no!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer