WorldTouren i sykling:

Kristoff slo tilbake i britisk endagsritt

Nordmannen spurtet best i Londons gater.

VANT PÅ THE MALL: På paradegaten foran Buckingham Pallace var Alexander Kristoff den raskeste. Foto: AFP PHOTO / Adrian DENNIS
VANT PÅ THE MALL: På paradegaten foran Buckingham Pallace var Alexander Kristoff den raskeste. Foto: AFP PHOTO / Adrian DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): I spurten i søndagens RideLondon Classic var Alexander Kristoff den raskeste.

Nordmannen lå i tredje posisjon da spurten gikk i Londons gater, og seierskampen endte i en duell mellom Katusha-spurteren og danske Magnus Cort Nielsen.

Den duellen gikk Kristoff seirende ut av. Triumfen er hans første siden Eschborn-Frankfurt i starten av mai.

– Vi kommer rett fra touren, og du vet ikke helt hvordan formen er. Man trener ikke så mye, jeg hadde en stor fest hjemme for noen dager siden. Vanligvis så kjører jeg godt noen dager etter at jeg har festet, så kanskje det kan være planen, spøkte Kristoff i seiersintervjuet vist på Eurosport.

Dette er ikke første gang 30-åringen har oppnådd suksess i London. I 2012 tok han bronsemedaljen på fellesstarten, også da vant han spurten i hovedfeltet.

– Jeg har gode minner herfra. Jeg tok bronsemedaljen i OL her. Jeg visste at løypa passet meg godt. Jeg slet litt i bakkene der ute, men vi klarte å kjøre tilbake igjen. Nils (Politt) blant annet kjørte veldig sterkt. Mot slutten fikk vi ikke så mye hjelp fra andre lag. Sunweb hjalp oss litt, men til slutt timet vi det perfekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer