Kristoff sørget for nok en norsk seier i Tour of Oman

Den norske dominansen fortsetter.

VANT IGJEN: Alexander Kristoff sørget for norges fjerde etappeseier i Tour of Oman, da han vant den siste etappen i rittet søndag. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
VANT IGJEN: Alexander Kristoff sørget for norges fjerde etappeseier i Tour of Oman, da han vant den siste etappen i rittet søndag. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Før den siste og sjette etappen av Tour of Oman hadde Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff dominert rittet, med henholdsvis to og en etappeseier hver. Dermed stod Norge med seier på tre av fem etapper.

Søndags formiddag fortsatte den norske dominansen.

På den 130 kilometer lange, avsluttende etappen var det nok en gang ingen som kunne hamle opp med Alexander Kristoff, som spurtet inn til sin andre etappeseier i rittet og sin femte seier for sesongen.

Begivenhetsløs etappe Etter to tøffe etapper for puncheurer og klatrere var den røde løperen lagt for spurterne på den siste etappen. Med bare to, korte kategoriserte stigninger underveis - den siste 35 kilometer før mål - tydet lite på at skulle ende i noe annet enn en spurt.  

Med bare 130 kilometer fra The Wave Muscat til Matrah Corniche gikk det fort unna. Rittets første time gikk unna med en snitthastighet på 46 kilometer i timen.  

Med både Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen i strålende form, med henholdsvis én og to etappeseire i rittet, var de to nordmennene storfavoritter til å vinne denne etappen også.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer