Sykkelsesongen 2018:

Kristoff tok sin fjerde strake seier

Den norske dominansen fortsatte i tysk endagsritt.

VANT IGJEN: Alexander Kristoff vant Eschborn-Frankfurt for fjerde gang. Foto: AFP PHOTO / BELGA AND Belga / DIRK WAEM / Belgium OUT
VANT IGJEN: Alexander Kristoff vant Eschborn-Frankfurt for fjerde gang. Foto: AFP PHOTO / BELGA AND Belga / DIRK WAEM / Belgium OUT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(procycling.no): Det tyske endagsrittet Eschborn-Frankfurt ble avgjort på samme måte som det har endt de tre foregående utgavene: seier til Alexander Kristoff.

Nordmannen satt med inn til massespurten, der Fernando Gaviria åpnet først. Quick-Step-rytteren gikk for en langspurt, men Sam Bennett (Bora) tettet luken. Kristoff fulgte like bak, og åpnet spurten med 200 meter igjen. Matthews (Sunweb) var nærmeste utfordrer, men australieren klarte ikke å frarøve Kristoff for hans fjerde strake seier.

Flere krevende klatringer var strødd ut over det 212,5 kilometer lange rittet, og årets utgave var mer krevende enn de foregående. Men det stanset ikke nordmannen.

– Jeg følte meg ikke sterk andre gang opp bakken. Men jeg klarte å ta meg sammen, og følte meg bedre de to siste stigningene. Det gikk et farlig angrep, men vi og Quickstep klarte å samle det til slutt, sier Kristoff i seiersintervjuet vist på TV 2.

– Jeg var veldig sliten og følte meg ikke så rask. Men det var et veldig hardt ritt i dag, så det var nok de andre også. Jeg var litt heldig. Gaviria gikk litt feil i siste sving. Matthews var i bruddet så han var nok litt sliten. Jeg klarte å holde dem bak meg, konstaterer 30-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer