VENNER OG KONKURRENTER: GODE RIVALER: Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen stiller sammen på startstreken i Milano-Sanremo. Der er det sistnevnte som får merke presset fra Kristoffs trener. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
VENNER OG KONKURRENTER: GODE RIVALER: Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen stiller sammen på startstreken i Milano-Sanremo. Der er det sistnevnte som får merke presset fra Kristoffs trener. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COMVis mer

Kristoff-trener legger press på Boasson Hagen

- Kan overraske i Sanremo.

MILANO (procycling.no): Alexander Kristoffs navn er på flere lepper før søndagens monument i Nord-Italia. Nordmannen har tidvis herjet så langt i sesongen og anses som en av de største favorittene til klassikeren han vant i fjor.

Stefar og trener Stein Ørn fremhever imidlertid en annen nordmann før de snaut 300 kilometerne skal sykles.

- En jeg virkelig gleder meg til å se er Edvald Boasson Hagen. Han har ting på gang og kan overraske, understreker Ørn overfor procycling.no.

VIDEO: Se Kjetil Anda og Espen Lees rapport fra Milano på procycling.no!

- Det er jeg glad for Tillitserklæringen faller i god jord i Boasson Hagen-leiren, hvor trener Fredrik Mohn nyter at eleven hans er tilbake i medias søkelys.

- Jeg er selvfølgelig glad for at Stein Ørn nevner Edvalds navn. Det betyr at andre ser at vi har noe på gang. Det er gledelig, medgir Mohn overfor procycling.no.

Han tror det imidlertid ikke det er tilfeldig at Kristoffs trener legger fokuset over på en annet nordmann akkurat nå.

- Det er jo for å fjerne presset på Kristoff, ler Mohn.

Mer press fra Ørn enn Mohn Bergenseren vil imidlertid ikke gjøre som sin trenerkollega, og overlater heller til Boasson Hagen.

- Det er Edvald som legger størst press på seg selv, det skal ikke jeg gjøre på dette tidspunktet, innrømmer Mohn.

Han velger heller å holde seg til den opprinnelige planen om omforme Boasson Hagen fra rytteren han var i Team Sky, til en mer angrepssterk og gammel gjenkjennelig Edvald.

- Vi har bestemt oss for å være tolmodig i denne prosessen, men det overrasker meg ikke om han gjør det bra i Milano-Sanremo, sier Mohn.

Den beste dekningen av søndagens Milano-Sanremo får du på sykkelnettstedet www.procycling.no!