Kristoff tror på seier på dagens brosteinsetappe

- Vi får se.

VINNERMULIGHET: Alexander Kristoff var ikke i nærheten av å henge med opp den fryktede bakken Mur de Huy i går, men i dag har han vinnersjanser - om han takler brosteinspartiet. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
VINNERMULIGHET: Alexander Kristoff var ikke i nærheten av å henge med opp den fryktede bakken Mur de Huy i går, men i dag har han vinnersjanser - om han takler brosteinspartiet. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alexander Kristoff (28) har ikke alltid gjort det like skarpt på brostein, men mener at han har reelle vinnersjanser under dagens 4. etappe i Tour de France.

Etappen fra Seraing i Belgia til Cambrai i Frankrike er 203 kilometer lang, og til sammen sju partier med brostein utgjør 13,3 kilometer av den.

- Jeg skal prøve å henge med. Vi får se. Jeg likte det ikke så godt på brosteinen i fjor, men jeg får prøve i år. Det blir en tøff etappe, og det kommer sikkert til å komme flere velt, spådde Kristoff.

Han mente uansett at det kunne ha vært verre.

- Det er ikke som Paris-Roubaix, og hvis det ikke regner, som det gjorde i fjor, så er det ikke så ille. Det er bare 13,3 kilometer med brostein. Det kan skille litt, men det blir nok ikke altfor store avstander, mente han.

Boasson Hagen ser også fram mot etappen.

- Det blir absolutt spennende med brostein og greier. Det blir en kamp det også som på alle andre etapper. Nå er det både klatrere, sprintere, klassikere og alt som er som skal kjempe. Normalt på brostein handler det bare om klassikere. Det blir en hard kamp for å komme seg inn først der, og det gjelder å ha litt krefter igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.