MASKIN: Når Alexander Kristoff tar fatt på onsdagens GP Scheldeprijs blir det hans 17. konkurransedag siden 1. mars. AFP PHOTO / JEAN CHRISTOPHE MAGNENET
MASKIN: Når Alexander Kristoff tar fatt på onsdagens GP Scheldeprijs blir det hans 17. konkurransedag siden 1. mars. AFP PHOTO / JEAN CHRISTOPHE MAGNENETVis mer

Kristoff vil ikke hvile foran Paris-Roubaix

Sykdom truet rittstart.

(procycling.no): NTB melder tirsdag at Alexander Kristoff har slitt med sår hals i etterkant av maktdemonstrasjonen hans under Flandern rundt.
- Jeg har slitt litt med halsen etter Flandern, men den har ikke blitt verre siden mandag. Alltid når man er i god form er man også helt på grensen til å bli syk. Derfor vil jeg si at dette er et godt tegn. Vi får satse på at det holder til søndag, sier Katjusja-rytteren til NTB.

Det russiske laget har vurdert å la Stavanger-mannen spare krefter under både tredagers i De Panne og onsdagens GP Scheldeprijs.

Det ser likevel ut til at 26-åringen lar rittmaratonet fortsette:

- Jeg har blitt bedre fra i går, sier Kristoff til procycling.no.I motsetning til mange andre ryttere, kun dager før Paris-Roubaix, vil han ikke spare på noe som helst i avslutningen.

- Går du for seieren der?
- Jeg tror det blir vanskelig å slå Marcel Kittel, men jeg får gi det et forsøk, svarer Kristoff.

Det blir hans 17. konkurransedag siden 1. mars.

PS!
 Marcel Kittel har vunnet de to foregående utgavene i den belgiske byen Schoten.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no