Kristoffer Ajer kobles til Borussia Dortmund

Ifølge skotsk presse.

ETTERTRAKTET: Kristoffer Ajer flyr høyt om dagen. Nå melder Daily Record at den tyske storklubben Borussia Dortmund skal ha fått øynene opp for Celtic-stopperen.Foto: Berit Roald / NTB scanpix
ETTERTRAKTET: Kristoffer Ajer flyr høyt om dagen. Nå melder Daily Record at den tyske storklubben Borussia Dortmund skal ha fått øynene opp for Celtic-stopperen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristoffer Ajer flyr høyt om dagen. Nå melder Daily Record at den tyske storklubben Borussia Dortmund skal ha fått øynene opp for Celtic-stopperen.

19-åringen fikk sin debut på seniorlandslaget i 4-1-seieren mot Australia, og fulgte opp med en ny solid kamp i seieren mot Albania.

De gode landskampene kommer etter en svært god periode i Celtic hvor unggutten har tilrevet seg en fast plass i midtforsvaret.

Nå skriver den skotske avisen Daily Record at Borussia Dortmund følger nordmannen nøye. Avisen skriver at Bundesliga-klubben skal ha blitt imponert over Ajers prestasjoner i Celtic og at de er klare til å ta kontakt for å sikre seg hans tjenester.

Dortmund ligger på tredjeplass i Bundesliga, men tapte hele 0-6 mot Bayern München lørdag.

Ny kontrakt?

Samme avis skriver imidlertid at Celtic-ledelsen har åpnet samtaler med Ajer om en kontraktsforlengelse. 19-åringens kontrakt med Glasgow-klubben utløper i 2020, og Brendan Rodgers skal være svært interessert i å få Ajer til å signere en ny langtidskontrakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer