LEGGER OPP: Kristoffer Hæstad legger opp. Det bekrefter han overfor Fedrelandsvennen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
LEGGER OPP: Kristoffer Hæstad legger opp. Det bekrefter han overfor Fedrelandsvennen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpixVis mer

Kristoffer Hæstad legger opp: - Jeg orker ikke tyne kroppen min mer

Vurderte Start-comeback.

(Dagbladet): Kristoffer Hæstad legger opp. Det bekrefter han overfor Fedrelandsvennen.

- Det var en tung avgjørelse å ta, men jeg orker ikke å tyne kroppen min mer. Det gjør vondt når jeg har vært ute på løpetur, og jeg klarer ikke å få kroppen til å bli så bra som jeg skulle ønske, sier Hæstad .

Tidligere i sommer ble det klart at midtbanespilleren ikke fortsetter i Vålerenga. Det ble spekulert i om han ville gjøre et comeback for Start. Det avskriver han nå.

- Jeg ga egentlig beskjed for en stund siden om at det neppe ble noe, men de ønsket en ny prat med meg. Nå er det bestemt at jeg ikke kommer til å gjøre comeback i Start. Det er selvsagt vemodig, for jeg skulle gjerne spilt for dem igjen. Men det går ikke, jeg ville ikke vært i stand til å bidra så mye som jeg skulle ønsker, sier han til avisa.

Hæstad forteller videre at han tok den endelige avgjørelsen om å legge opp for noen dager siden.

- Jeg har prøvd å holde kroppen i gang og testet den på en del løpeturer. Det er vondt etterpå hver gang.

«Doffen» fikk sin siste kamp for Vålerenga i 3. rundekampen mot Lyn før sommerferien. Før oppholdet i Oslo-klubben fikk han to kamper for den daværende Premier League-klubben Wigan. 

Hæstad endte på 28 landskamper for Norge og scoret ett mål.