SNART AVKLART: Det forventes at svar i striden mellom Henrik Kristoffersen og skiforbundet kommer neste uke.
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
SNART AVKLART: Det forventes at svar i striden mellom Henrik Kristoffersen og skiforbundet kommer neste uke. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Kristoffersen-dom kommer trolig neste uke

Dommen i søksmålet Henrik Kristoffersen har anlagt mot Norges Skiforbund er ventet i løpet neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det opplyser Oslo tingrett overfor NTB tirsdag.

– Siste nytt er at den kan forventes å bli avsagt i løpet av neste uke, opplyser kommunikasjonsrådgiver Markus Iestra i Oslo tingrett.

Den langvarige striden mellom Kristoffersen og skiforbundet var i forrige måned oppe i tingretten. I løpet av seks rettsdager argumenterte partene for sitt syn.

Henrik Kristoffersen kjemper for å få inngå en utvidet sponsoravtale med Red Bull. Han ønsker å profilere den østerrikske drikkegiganten på hjelmen.

Skiforbundets har sagt blankt nei til dette, all den tid det som under tingrettsbehandlingen ble kalt «indrefileten av eksponeringsplass», allerede er solgt til forbundets hovedsponsor Telenor.

Tiden som har gått siden saken ble tatt opp til doms, har tingrettsdommer Kari Lunde brukt på å vurdere partenes argumentasjon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer