DOMMEN: Henrik Kristoffersen får lørdag dommen i saken han har anlagt mot Norges Skiforbund. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
DOMMEN: Henrik Kristoffersen får lørdag dommen i saken han har anlagt mot Norges Skiforbund. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Kristoffersen-dommen kommer trolig lørdag

Dommen i søksmålet Henrik Kristoffersen har anlagt mot Norges Skiforbund er ventet lørdag, opplyser Oslo tingrett til NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Også Norges Skiforbunds advokat Anne-Lise Rolland sier at de har fått beskjed om at avgjørelsen faller lørdag.

Den langvarige striden mellom Kristoffersen og skiforbundet var i mars oppe i tingretten. I løpet av seks rettsdager argumenterte partene for sitt syn.

Henrik Kristoffersen kjemper for å få inngå en utvidet sponsoravtale med Red Bull. Han ønsker å profilere den østerrikske drikkegiganten på hjelmen.

Skiforbundets har sagt blankt nei til dette, all den tid det som under tingrettsbehandlingen ble kalt «indrefileten av eksponeringsplass», allerede er solgt til forbundets hovedsponsor Telenor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer