Kristoffersen enig med Skiforbundet

Henrik Kristoffersen har blitt enig med Skiforbundet om en treårig avtale.

INNGÅR AVTALE: Henrik Kristoffersen og hans far Lars har blitt enig med Norges Skiforbund om en avtale på tre år. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
INNGÅR AVTALE: Henrik Kristoffersen og hans far Lars har blitt enig med Norges Skiforbund om en avtale på tre år. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norges Skiforbund og alpinist Henrik Kristoffersen skrinlegger videre rettslig prosess rundt den omstridte Red Bull-avtalen.

Det melder Norges Skiforbund i en pressemelding i dag.

- Norges Skiforbund ønsker å bruke ressursene på aktivitet og en god sportslig satsing, samtidig som Henrik fortsatt er en del av landslaget. Vi har hatt fokus på sportslig utviklinng og tilrettelegging og snakker godt med hverandre. Når vi nå har en tydelig løsning med fokus så gir det en ro til å jobbe med nettopp det og det er vi selvfølgelig godt fornøyd med, sier sportssjef i alpint, Claus Johan Ryste til Dagbladet.

- Dialogen rundt denne avtalen har vært konstruktiv og god. Den har vært upåvirket av de rettslige rundene i Oslo tingrett. Dette er en sportslig løsning som begge parter er fornøyde med, og som begge parter ønsker, sier Ryste.

Det betyr at Kristoffersen ikke anker dommen etter at han ikke vant fram i Oslo tingrett 6. mai i kampen for å få inngå den omdiskuterte Red Bull-avtalen, som stjernealpinisten ønsket for å finansiere blant annet et dedikert helseteam som Kristoffersen mener kan gjøre ham til en bedre alpinist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer