Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoffersen herjer i verdenscupen, men i NM gikk det meste galt

Gjorde en kjempefeil.

TABBE: Henrik Kristoffersen gjorde en stor feil tidlig i dagens NM-storslalåm. Det ødela løpet for den norske kometen. Her er han i aksjon i St. Moritz i verdenscupen. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
TABBE: Henrik Kristoffersen gjorde en stor feil tidlig i dagens NM-storslalåm. Det ødela løpet for den norske kometen. Her er han i aksjon i St. Moritz i verdenscupen. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storfavoritt Henrik Kristoffersen gjorde en kjempefeil rett etter start og ødela sine sjanser i lørdagens storslalåmrenn i alpin-NM. Leif Kristian Haugen leder etter 1. omgang.

Kristoffersen hektet i en port, fikk rotasjon og holdt på å kjøre ut. Han tok seg inn og kom til mål, men etter første omgang er han 3,75 sekunder etter Haugen og sjanseløs i kampen om en topplassering.

Haugen leder rennet foran Bjørnar Neteland og Aleksander Aamodt Kilde.

Kristoffersen var tydelig irritert etter missen, men det er nye medaljemuligheter for verdens beste slalåmkjører i søndagens slalåmrenn.

(NTB)