<strong>MØTE:</strong> Sammen med psykolog Tom Henning Øvrebø møtte Henrik Kristoffersen torsdag resten av landslagsgutta for første gang etter de siste måneders konflikt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MØTE: Sammen med psykolog Tom Henning Øvrebø møtte Henrik Kristoffersen torsdag resten av landslagsgutta for første gang etter de siste måneders konflikt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Kristoffersen i forsoningsmøte med landslaget

Sammen med psykolog Tom Henning Øvrebø møtte Henrik Kristoffersen torsdag resten av landslagsgutta for første gang etter de siste måneders konflikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg kan bekrefte at vi har hatt et møte. Det var godt, nyttig og konstruktivt. Prosessen er godt i gang, sier sportssjef Claus Ryste til NRK.

Alpinlandslaget mener Kristoffersen har brutt disiplinær- og sponsorregler gjentatte ganger, og skiforbundet har utestengt slalåmesset fram til 1. oktober selv om han har signert utøverkontrakten.

Fellesmøter i august og september var en del av lagbyggingsprosessen.

Sportssjef Ryste vil ikke kommentere innholdet i møtet som var, men bekrefter at det vil bli avholdt flere.

– Det handler om hvordan vi har det på laget og at vi nå ser fremover for å være beste mulig rustet til en OL-sesong.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer