Kristoffersen kjørte ut i slalåmen i Åre

Hektet tidlig.

KJØRTE UT: Henrik Kristoffersen vant sesongens første slalåmrenn i verdenscupen, men i Åre søndag kjørte han ut tidlig. Foto: AP Photo / Shinichiro Tanaka / NTB Scanpix
KJØRTE UT: Henrik Kristoffersen vant sesongens første slalåmrenn i verdenscupen, men i Åre søndag kjørte han ut tidlig. Foto: AP Photo / Shinichiro Tanaka / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Henrik Kristoffersen vant sesongens første slalåmrenn i verdenscupen, men i Åre søndag kjørte han ut tidlig.

Hektet gjorde også Leif Kristian Haugen. Espen Lysdahl ble høydepunktet.

For mens Sebastian Foss Solevåg tapte voldsomt med tid hele veien, la Lysdahl seg på en overraskende 11.-plass, 1,16 sekunder bak ledende Felix Neureuther fra Tyskland.

Lysdahl hadde startnummer 42.

Det spøkte derimot for kjøring i 2. omgang for Solevåg. 2,02 sekunder skiller opp til den tyske lederen Felix Neureuther. Med 30.-plass tok Solevåg seg så vidt videre. Han var to hundredeler raskere en slovaken Adam Zampa på 31.-plass.

Ikke første gang Kristoffersen har også vært uheldig i storslalåm den siste tiden. Alpinisten var tydelig frustrert etter missen.

Kristoffersen vant slalåmåpningen i Levi, men har ellers trøblet.

- Jeg ble sen og rakk det rett og slett ikke. Jeg prøvde å gi gass, men kom ikke så veldig langt. Det verste er at jeg har driti meg ut i fire av de fem første rennene. Et eller annet er galt, uten at jeg klarer å sette fingeren på hva, sa Kristoffersen til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer