Kristoffersen etter tapet i retten:

Kristoffersen med oppsiktsvekkende angrep: - Ikke noe sted det ljuges mer enn i norske rettssaler

Mener Skiforbundet må skamme seg.

MISFORNØYD: Henrik Kristoffersen går til frontalangrep på Skiforbundet etter å ha tapt i retten om retten til å ha egen sponsor på hjelmen han konkurrerer med. Foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO / NTB Scanpix
MISFORNØYD: Henrik Kristoffersen går til frontalangrep på Skiforbundet etter å ha tapt i retten om retten til å ha egen sponsor på hjelmen han konkurrerer med. Foto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO / NTB ScanpixVis mer

Henrik Kristoffersen får ikke reklamere for sin sponsor på hjelmen etter torsdagens rettsavgjørelse. Nå mener at han noen i NSF bør skamme seg.

På spørsmål fra TV 2 om Skiforbundet har kjempet en ærlig kamp mot ham så langt i sponsorsaken, svarte han:

- Nei, det er vel ikke noe sted det ljuges mer enn i norske rettssaler, så jeg synes kanskje det er noen som bør gå og skamme seg litt over de vitnemålene sine, sier Kristoffersen med klar adresse til NSF.

Norges Skiforbund svarer på beskyldningene via sin kommunikasjonssjef Espen Graf.

- Vi forstår at han er skuffet, og uttalelsene får stå for hans regning. Vi presiserer nok en gang at Henrik, som tidligere, kan inngå avtale med Red Bull, selv om han ikke kan profilere sponsoren på hjelmen, sier Graf.

Kristoffersen gikk til søksmål mot NSF for å få bruke sponsormerke på hjelmen. Første skritt var å søke en forføyning slik at han kunne profilere sin sponsor på hjelmen allerede nå. Der fikk Team Kristoffersen ikke medhold, men det norske alpinesset har ikke gitt opp.

- Jeg vil jo bare ha det som andre har det i alle europeiske land bortsett fra Norge og Sverige. Jeg kommer ikke ti å gi meg så lett, sier han.

Søndag kjørte han ned til åttendeplass i storslalåmrennet i italienske Alta Badia.

(NTB)