Kristoffersen nummer fem i førsteomgangen

Jevnt i toppen i sammendraget.

KJEMPER OM SAMMENLAGTSEIEREN: Henrik Kristoffersen burde slå Marcel Hirscher for å ha et håp om sammenlagtseieren. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler
KJEMPER OM SAMMENLAGTSEIEREN: Henrik Kristoffersen burde slå Marcel Hirscher for å ha et håp om sammenlagtseieren. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Henrik Kristoffersen jakter en ny seier i storslalåm, men ble nummer fem, 0,94 sekunder bak, etter den første omgangen i dagens renn i Hinterstoder.

Alexis Pinterault kjørte svært raskt da han satte ut som nummer fire, og gikk rett i ledelsen. Hirscher kjørte som nummer seks i førsteomgangen, og lå foran Pinterault på den første mellomtiden. Etter det tapte østerrikeren tid, og kom inn 0,87 sekunder bak franskmannen.

Kristoffersen ligger på andreplass i sammendraget, 88 poeng bak Marcel Hirscher før dagens renn, og kan med seier i dag sørge for at de resterende rennene blir ekstra spennende.

God avslutning av Jansrud Leif Kristian Haugen var 0,24 bak på første måling, men etter det gikk det bare nedover. Nordmannen kom i slutt bak mål 1,61, etter å ha lagt igjen for mye tid i de bratteste partiene.

Kjetil Jansrud ble nummer to sist han kjørte i Hinterstoder, og NRKs kommentatorer mente at det kunne være en løype som passet nordmannen i dag. Jansrud kom i mål 1,59 bak, inn på en ellevteplass.

- Han gjør to bom, men han kjørte som forventa. Den avslutningen han har der bør gi en god følelse til andreomgangen, sa NRKs kommentatorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer