Kristoffersen slått av Hirscher

Kristoffersen på andreplass i Åre

Marcel Hirscher vant verdenscupavslutningen i storslalåm i Åre lørdag. Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredje- til andreplass i finaleomgangen.

ANDREPLASS: Henrik Kristoffersen kjørte seg opp i finaleomgangen, men måtte likevel se seg slått av Marcel Hirscher i verdenscupavslutningen i storslalåm. Foto: NTB Scanpix / AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND
ANDREPLASS: Henrik Kristoffersen kjørte seg opp i finaleomgangen, men måtte likevel se seg slått av Marcel Hirscher i verdenscupavslutningen i storslalåm. Foto: NTB Scanpix / AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hirscher ledet klart etter 1.-omgangen. Han har dominert fullstendig gjennom hele sesongen. Østerrikeren satte punktum med stil i Sverige og tok sin 13. seier denne sesongen. Kun Ingemar Stenmark i (1978–79) og Østerrikes Hermann Maier (2000–01) har klart det samme.

Kristoffersen lå på tredjeplass etter den første omgangen. Til slutt var han 23/100 bak Hirscher. Det ga nordmannen den sjette andreplassen i øvelsen denne vinteren.

- For en storslalåmsesong for Hirscher. Jeg skal være «happy» med å bli nummer to, men jeg synes selv jeg har hatt en sykt god sesong i storslalåm, egentlig, sier Kristoffersen ti NRK etter løpet.

Lørdag ble Victor Muffat-Jeandet (Frankrike) nummer tre, 26/100 bak vinneren.

- Tatt store skritt

- Jeg har tatt store skritt i storslalåm, og jeg begynner å nærme meg Hirscher, men det er ikke lett når han kjører som han gjør, sier Kristoffersen.

Han fikk se sin store konkurrent få utdelt storslalåmkula i målområdet.

Leif Kristian Nestvold-Haugen endte på 12.-plassen. Han kom ikke opp på sitt beste i finaleomgangen og falt nedover på resultatlisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer