Alpint:

Kristoffersen på fjerdeplass etter førsteomgangen

Kjemper definitvt om pallplassering senere i dag.

KAN HAN GJØRE DET IGJEN?: Henrik Kristoffersen kjempet, og har gode muligheter for pallplassering når andreomgangen i Alta Badia går av stabelen klokka 12.30. Foto: AP Photo / Alessandro Trovati / NTB Scanpix
KAN HAN GJØRE DET IGJEN?: Henrik Kristoffersen kjempet, og har gode muligheter for pallplassering når andreomgangen i Alta Badia går av stabelen klokka 12.30. Foto: AP Photo / Alessandro Trovati / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Aleksander Aaamodt Kilde hadde to svært gode mellomtider, før han dessverre kjørte ut i dagens storslalåm i Alta Badia, Italia.

- Det er litt surt å kjøre ut i dag. Men det er absolutt godt å vite at det er bedre i dag enn tidligere, sier Kilde til NRK.

Henrik Kristoffersen fikk en brukbar tid, men havnet til slutt 0,93 bak den østerrikske alpinstjerna Marcel Hirscher. Det holder til en fjerdeplass i den første omgangen, og kjemper garantert om pallplass når andreomgangen går av stabelen klokka 12.30.

Kjetil Jansrud kommer rett fra fartskjøring i Val Gardena, og hadde ikke helt dagen i storslalåm. Han kom i mål hele 3,81 sekunder bak Hirscher og er definitivt ute av kampen om pallplass.

Leif Kristian Haugen kom inn 1,79 bak Hirscher, og ble nummer 16 i dagens førsteomgang.