Kristoffersen på skuddhold i Val d'Isère

Henrik Kristoffersen er med i kampen om en pallplass i verdenscuprennet i storslalåm i Val d'Isère etter første omgang lørdag. 23-åringen ligger på fjerdeplass.

NUMMER FIRE: Henrik Kristoffersen. Foto: NTB Scanpix
NUMMER FIRE: Henrik Kristoffersen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristoffersen, med startnummer to, ledet i starten mot svenske Matts Olsson, men var plutselig 28 hundredeler bak i midtpartiet.

Nordmannen fikk imidlertid med seg mer fart i avslutningen, men var kun et tidel foran svensken i mål.

Marcel Hirscher kom allerede på startnummeret etter, og østerrikeren straffet Kristoffersens tidstap. Hirscher kom i mål 31 hundredeler foran Kristoffersen.

Hirscher beholdt ledelsen etter at de 30 beste hadde kjørt i første omgang, og tyske Stefan Luitz og Alexis Pinturault snek seg også foran Kristoffersen. Det skiller 12 hundredeler mellom de tre første.

Leif Kristian Nestvold-Haugen fikk det ikke helt til å stemme i Frankrike. 30-åringen kjørte i mål 1,27 bak Hirscher, men har heng på en topp-ti-plassering.

Bjørnar Neteland fikk det tøft og kjørte i mål til foreløpig sistetid fra startnummer 29, i en omgang hvor mange kjørte ut.

Sist helg kjørte Kristoffersen seg opp fra 9.- til 2.-plass under storslalåmrennet i Beaver Creek.

Kristoffersen trives i den franske skimetropolen. Tre ganger har han endt på pallen der de to siste årene. Han vant slalåmrennet i både 2015 og 2016, mens han ble treer i fjorårets storslalåm.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer