Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoffersen på skuddhold. Jager Hirscher

Henrik Kristoffersen kjemper om seieren i slalåmrennet i italienske Madonna di Campiglio. Han ligger på annenplass bak Marcel Hirscher etter første omgang.

JAGER HIRSCHER: Henrik Kristoffersen er på andreplass før den andre omgangen av slalåmen i Madonna di Campliglio. Foto: NTB Scanpix
JAGER HIRSCHER: Henrik Kristoffersen er på andreplass før den andre omgangen av slalåmen i Madonna di Campliglio. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den sterke østerrikeren har 14 hundredels sekund å gå på før finaleomgangen. Kristoffersen ligger ytterligere 0,18 sekunder foran treer Marco Schwarz.

Romerikingen blir eneste norske innslag i finaleomgangen. Sebastian Foss-Solevåg var nummer 18 da 28 alpinister hadde vært i aksjon i Madonna-bakken, men falt til slutt ned til 33.-plass. Det var mange på senere startnummer som klarte seg bra og snek seg foran nordmannen.

Deretter fulgte Jonathan Nordbotten som nummer 36, mens Leif Kristian Nestvold-Haugen havnet på 46.-plass. Timon Haugan kjørte ut.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!