Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoffersen på vei mot noe stort. Så gikk det fullstendig galt: - Nei, nei, nei!

Kjempet om seieren, men kjørte ut.

KJØRTE UT: Henrik Kristoffersen mistet en topplassering. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP
KJØRTE UT: Henrik Kristoffersen mistet en topplassering. Foto: Ezra Shaw/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): Henrik Kristoffersen kjørte en glimrende 1. omgang og lå på 2. plass før finaleomgangen i storslalåm. Nordmannen var kun 14 hundredelssekunder bak ledende Marcel Hirscher.

Men i finaleomgangen gikk det fullstendig galt for det norske supertalentet. Kristoffersen gikk offensivt til verks og jaktet seieren, men endte opp med å kjøre ut.

- Nei, nei, nei. Dette skulle ikke skje, ropte NRKs ekspertkommentator Bjarne Solbakken.

Hirscher vant storslalåmremmet helt suverent. Østerrikske var hele 1,29 foran tyske Felix Neureuther i mål. Franske Victor Muffat-Jeandet ble nummer tre.

Hirscher tok også over sammenlagtledelsen i verdenscupen fra Aksel Lund Svindal med seieren. Kristoffersen kunne ha hjulpet sin landsmann i kampen om krystallkula, men det norske stortalentet klarte altså ikke å hindre Hirscher i å ta 100 verdenscuppoeng.

Leif Kristian Haugen ble beste nordmann på 16.-plass etter Kristoffersens fall. Rasmus Windingstad kom ikke til finaleomgangen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media