Kristoffersen sikret norsk tredjeplass

Marcel Hirscher vant suverent.

TREDJEPLASS:  Henrik Kristoffersen kjørte seg opp en plass i 2.omgang, og sikret med det en norsk pallplass i Sveits. Foto: AP Photo/Giovanni Auletta/NTB Scanpix.
TREDJEPLASS: Henrik Kristoffersen kjørte seg opp en plass i 2.omgang, og sikret med det en norsk pallplass i Sveits. Foto: AP Photo/Giovanni Auletta/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Henrik Kristoffersen lå på fjerdeplass etter første omgang av verdenscuprennet i storslalåm i Adelboden lørdag. Han endte på tredjeplass til slutt.

Østerrikeren Marcel Hirscher hadde en suveren ledelse etter første omgang og kjørte feilfritt også i annenomgangen. Dermed sikret han seg en utklassingsseier. Østerrikeren økte også ledelsen sin i den totale verdenscupen og var 1,13 sekund foran Alexis Pinturault i mål.

- Jeg kjørte veldig bra på toppen og i bunnen i begge omgangene. Det var ikke fullt så bra i mellompartiet, men jeg er godt fornøyd med enkeltpartier i begge omgangene, så det er vanskelig å si hvilken av omgangene som var best. Det var vel to jevne omganger, sa Henrik Kristoffersen til NTB.

- Dette gjorde veldig godt for selvtilliten. Nå fikk jeg vist at jeg er i stand til å henge godt med blant de beste. Pallplassen smakte godt, og den er det deilig å ta med seg til slalåmrennet søndag, sa han.

Henrik Kristoffersen kriget seg gjennom finaleomgangen, og selv om han tapte hele veien, fikk han til en brukbar avslutning. Romerikingen hadde krefter helt til mål og tok tredjeplassen 1,64 sekund bak Hirscher.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer