Kristoffersen sjanseløs i sitt første renn etter søksmålet

Henrik Kristoffersen tapte for mye nederst i første omgang. Derfor var han sjanseløs mot de beste i storslalåmrennet i Val d'Isere. Han tok 8.-plassen.

NR. 8: Henrik Kristoffersens 1. omgang ødela mulighetene for en pallplassering.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NR. 8: Henrik Kristoffersens 1. omgang ødela mulighetene for en pallplassering. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var akkurat samme plassering han fikk i verdenscuppremieren på isbreen ved Sölden for nesten halvannen måned siden. Da var saken han har anlagt mot Norges Skiforbund under oppseiling, og innsatsen han bar preg av det.

Fortsatt er ikke denne saken avklart, men nå virker det som om Kristoffersen har et mer avslappet forhold til det.

- Det jeg presterte her nå var bedre enn i Sölden. Teknisk sett var førsteomgangen bra. Det var det ikke så mye å trekke på det området. Jeg kjørte godt og jevnt med Hirscher helt til mot slutten, men da tapte jeg veldig mye. Jeg ble nok litt for rundt og omstendelig i kjøringen min, sa Henrik Kristoffersen til NTB etter rennet søndag.

Han la til at han ga alt i finaleomgangen, men det ville seg ikke helt for ham. I mål var han 2,36 sekunder bak teten. Brorparten av dette tapte han nederst i førsteomgangen.

Populær seier

Etter at østerrikeren Marcel Hirscher hadde ledet etter den første omgangen, gikk seieren til Mathieu Faivre. Franskmannen lå ett hundredel bak østerrikeren etter den første omgangen, men var 49 hundredeler foran ham i mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer