Alpint:

Kristoffersen skuffet da Marcel Hirscher vant igjen

Slo med staven i bakken etter målgang.

HADDE GODE MULIGHETER: Henrik Kristoffersen kunne kjempet seg inn på pallen. Dessverre falt han nedover resultatlista. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HADDE GODE MULIGHETER: Henrik Kristoffersen kunne kjempet seg inn på pallen. Dessverre falt han nedover resultatlista. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Henrik Kristoffersen ble nummer fire i førsteomgangen i storslalåm, og hadde ikke overraskende gode muligheter til å kjempe seg opp på pallen i finaleomgangen.

Kristoffersens to første passeringer lyste grønt, og 22-åringen måtte bare trykke på nedover i løypa for å kjempe seg inn på pallen.

Dessverre mistet nordmannen fart nedover i løypa, og tapte flere sekunder. Dermed havnet Kristoffersen utenfor pallen, noe han var tydelig skuffet over da han slo med staven i bakken etter målgang.

Marcel Hirscher stakk av med seieren, mens Mathieu Faivre og Eisath Florian fulgte på plassene bak.

Det har dessverre ikke fungert godt nok for Kristoffersen i storslalåm denne sesongen, som tok sin tredje åttendeplass for sesongen.

Pinturault-fall

En av Kirstoffersens store konkurrenter i skibakken er Alexis Pinturault. Han var nummer sju etter førsteomgangen, og måtte kjøre svært godt for å havne på pallen.

Dessverre for franskmannen gikk det fullstendig galt da han kjørte på utsiden av porten og skled ut på siden av løypa. Det så ut til at han fikk bremset farten godt, men likevel skled han helt ut av løypa, og falt med hodet ned i hullet mellom kanten av skibakken og sikkerhetsnettet.

Heldigvis så det ut til å gå bra med Pinturault, som reiste seg opp etter få sekunder med hodet i hullet.