Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kristoffersen skuffet i Japan, men tok innpå Hirscher

Kristoffersen og Foss Solevåg på delt sjuendeplass.

SKUFFET: Henrik Kristoffersen endte på 7. plass i Japan. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA
SKUFFET: Henrik Kristoffersen endte på 7. plass i Japan. Foto: AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA Vis mer

Henrik Kristoffersen og Sebastian Foss Solevåg kjørte inn til en delt sjuendeplass i slalåmrennet i japanske Naeba søndag. Felix Neureuther vant.

Rennet, som gikk natt til søndag norsk tid, ble vunnet av tyske Felix Neureuther. 31-åringen slo til med en kjempesterk 2. omgang, og det ga ham til slutt seieren. Det var hans 12. verdenscupseier.

Kristoffersen og Solevåg var 70 hundredeler bak vinneren. Kristoffersen økte likevel ledelsen i slalåmcupen, og han tok også innpå i verdenscupen sammenlagt.

Verdenscupleder Marcel Hirscher kjørte nemlig feil i en port i øvre del av løypa, og han fikk dermed ikke lov til å fullføre rennet. Hirscher leder verdenscupen med 1045 poeng, mens Kristoffersen nå har 957.

Leif Kristian Haugen endte på 15. plass i rennet, mens Jonathan Nordbotten ble nummer 19. Svenske André Myhrer tok en sterk andreplass bak den tyske vinneren, mens Marco Schwarz (Østerrike) ble nummer tre.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram