Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Henrik Kristoffersen på 2. plass i Wengen

Kristoffersen slått av «ustoppelige» Hirscher igjen

Henrik Kristoffersen måtte også i Wengen-slalåmen gi tapt for alpinfenomenet Marcel Hirscher. Nordmannen tok sin sjuende 2.-plass i vinter.

2. PLASS: Nok en gang måtte Henrik Kristoffersen se seg slått av Marcel Hirscher, som har vært uslåelig i det siste. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti
2. PLASS: Nok en gang måtte Henrik Kristoffersen se seg slått av Marcel Hirscher, som har vært uslåelig i det siste. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hirscher gjorde to feil i finaleomgangen, men suste likevel ned til en soleklar seier. Han slo Kristoffersen med 93 hundredels sekund.

Alpinisten fra Rælingen gjorde et solid slalåmrenn. Problemet er at det ikke holder mot en Hirscher i fantastisk form. Østerrikeren har vært dominerende i slalåm og storslalåm i en årrekke, men for tiden er han plagsomt god sett med norske øyne.

Kristoffersen kjørte seg opp fra 3.- til 2.-plass i Wengen søndag. Han utklasset tiden til svenske André Myhrer, som måtte nøye seg med å bli nummer tre. I alt har Kristoffersen vært på pallen hele ti ganger i vinter uten å vinne. Sju av dem har vært 2.-plasser.

Nordmannen har ikke vunnet et verdenscuprenn siden triumfen i Schladming 24. januar i fjor.

Leif Kristian Nestvold-Haugen kjørte solid i den sveitsiske traseen. Han var nummer fire etter første omgang, og til slutt endte han på en sterk 5.-plass. Det var 1,93 sekunder opp til Hirscher.

Jonathan Nordbotten kjørte ut i finaleomgangen. Han var på 16.-plass etter 1. omgang, mens Sebastian Foss Solevåg tok seg opp fra 17.- til 15.-plass.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!