Alexander Kristoff, sykling:

Kristoffs agent i Giro d'Italia for å sanke lukrative tilbud

29-åringen tror han vet mer i slutten av måneden.

I ITALIA: Joona Laukka (til venstre) tilbyr i disse dager Alexander Kristoffs tjenester til flere andre WorldTour-lag foran 2018-sesongen. Nordmannen sier han fremdeles ikke har mottatt tilbud som åpner opp for at han blir værende i Katusha-laget. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt, Scanpix
I ITALIA: Joona Laukka (til venstre) tilbyr i disse dager Alexander Kristoffs tjenester til flere andre WorldTour-lag foran 2018-sesongen. Nordmannen sier han fremdeles ikke har mottatt tilbud som åpner opp for at han blir værende i Katusha-laget. FOTO: Vegard Wivestad Grøtt, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Da Alexander Kristoff underskrev sin hittil mest lukrative kontrakt som proffsyklist, skjedde ikke det mange ukene etter at han gikk til topps i karrierens andre monument, Flandern rundt.

2015-sesongen var helt ekstrem. Da september ebbet ut med fjerdeplass under VM i Richmond, - sto Stavanger-mannen igjen med vanvittige 20 seirer.

I fjor vant han 13 ritt, men ingen av dem hørte hjemme i sykkelsportens øverste divisjon. Denne våren hang han igjen med i toppen av Milano-Sanremo og Flandern rundt, men den signatur-utløsende triumfen uteble.

Kontraktsforslaget lar vente på seg

Etter at Kristoff reiste hjem fra Paris-Roubaix med et solid kutt i håndflaten og DNF, for did not finish, på resultatlistene - har i hvert fall den offentlige dialogen mellom partene vært som skrudd på lydløs.

Det som uansett synes klart, er at Katusha-Alpecin ikke er like ivrige med å forlenge med den snart 30 år gamle rytteren denne gangen.

I et intervju med Sykkelmagasinet som procycling.no har fått tilgang til, svarer Kristoff «ikke for øyeblikket» på spørsmål om Katusha har lagt fram et konkret tilbud på bordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer