Kristoffs fire nøkler til suksess

Trener og stefar Stein Ørn forteller hva som har gjort Alexander Kristoff (27) til en av verdens beste syklister.

NORSK SYKKELHISTORIE: Alexander Kristoff har de to siste sesongene lagt svært prestisjefulle triumfer til sin merittliste etter å ha trent systematisk til Stein Ørns (innfelt) treningsplaner. På bildet jubler han for triumfen i Flandern rundt forrige søndag, som den første nordmannen som har vunnet monumentet.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet (innfelt) og REUTERS/Francois Lenoir
NORSK SYKKELHISTORIE: Alexander Kristoff har de to siste sesongene lagt svært prestisjefulle triumfer til sin merittliste etter å ha trent systematisk til Stein Ørns (innfelt) treningsplaner. På bildet jubler han for triumfen i Flandern rundt forrige søndag, som den første nordmannen som har vunnet monumentet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet (innfelt) og REUTERS/Francois Lenoir Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet): Midt i et boligfelt har Alexander Kristoff lagt deler av grunnlaget for at han i dag er syklisten det prates mest om i forkant av søndagens Paris-Roubaix.

I den drøyt kilometerlange motbakken mellom boliger, trær og en Rema 1000-butikk i Sandnes har 27-åringen unnagjort utallige intervalldrag hvor han forsøker å presse seg over sin egen maksimale kapasitet for korte perioder.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer