Kristoffs trener: - Da er det nesten ikke vits engang

Kittel og Greipel tvinger Katusha til å perfeksjonere opptrekket.

KONKURRENTER: Marcel Kittel og André Greipel er kanskje Alexander Kristoffs tøffeste motstandere. Begge viser storform i Giro d'Italia. Her fra 2014. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
KONKURRENTER: Marcel Kittel og André Greipel er kanskje Alexander Kristoffs tøffeste motstandere. Begge viser storform i Giro d'Italia. Her fra 2014. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Søndag kveld norsk tid starter Alexander Kristoff sitt andre Tour of California.

- Det er et sponsoroppdrag, men også et viktig ritt for Alexander for å fortsette sin utvikling, sier Stein Ørn til procycling.no.

Det åtte dager lange etapperittet i USA ser nordmannen møte spurtere som Mark Cavendish, Bryan Coquard og Peter Sagan. Det blir altså tøff motstand selv om Marcel Kittel og André Greipel for tiden herjer i Giro d'Italia.

Få muligheterMen at flere avslutningssterke herremenn har tatt turen over Atlanterhavet, betyr ikke at arrangøren har pøst på med flate etapper.

- Det er ikke veldig mange sjanser i California. Første etappe har en hard bakke tidlig, men den kommer nok så tidlig at det samler seg. Det er også en litt tricky spurt. Siste etappe er helt flat og ender nesten garantert i spurt. Mellom de to er det får muligheter for Alexander. På den andre og nest siste er det teoretiske muligheter for spurt. Resten er fjell og tempo, analyserer Ørn.

- Det er et hardt ritt. Sånn sett er det et bra oppkjøringsritt inn mot Tour de France.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer