Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kritikk mot ny Tottenham-manager

Ledelsen i den engelske eliteserieklubben Tottenham bekreftet i morges at manager Gerry Francis trekker. Men ikke alle er like fornøyde med at en utlending overtar sjefsstolen på White Hart Lane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gross har trent sveitsiske Grasshoppers siden 1993, og klubben har sikret seg to serie- og ett cupmesterskap under hans ledelse.

Manglende resultater

Gerry Francis, som tok over ledelsen i Tottenham for tre år siden, trekker seg på grunn av manglende resultater. Tottenham ligger for øyeblikket på 19. plass i den engelske eliteserien.

Misfornøyd

Men ikke alle er like fornøyde med at en utlending overtar sjefsstolen på White Hart Lane. Tidligere landslags- og Tottenham-spiller Alan Mullery kom med hard kritikk mot både Gross og Tottenham-ledelsen i et radioprogram på BBC i dag:

- Alle kunne gjort det Gross har gjort i Sveits. Han har vunnet det sveitsiske mesterskapet, men det er som å vinne i Skottland. Det er mulig mange sveitsere er imponert, men i England er vi det ikke, tordnet Mullery på direkten.

Hvem er han?

Mullery hadde også mer på hjertet. Den gamle landslagsstjernen er tydelig irritert over at ikke en engelskmann tar over klubben i hans hjerte.

- Utenlandske trenere har gjort det bra i England. Arsene Wenger har gjort en god jobb i Arsenal, og alle visste hvem Ruud Gullit var før han kom til Chelsea. Men hvem i all verden er Mr. Gross? spurte Mullery og la til at han ikke er imponert over vedkommende som har tipset Tottenhams styreformann Alan Sugar om Gross.

- Men hvis det viser seg at Gross gjør en god jobb, vil jeg bøye meg i støvet for Mr. Sugar, avsluttet Alan Mullery.

43 år gamle Gross flytter fra Zürich til London umiddelbart. Grasshoppers-ledelsen sa på en pressekonferanse tirsdag at de aksepterer Gross' oppsigelse.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!