- Kritikken kostet millioner

MOLDE (Dagbladet): Kritikken mot å reise Molde stadion ved strandkanten på Reknes førte til at Kjell Inge Røkke og Bjørn Rune Gjelsten bestemte seg for å bygge et enda finere anlegg. - Det kostet oss noen titalls millioner ekstra, sier Gjelsten.

Kjell Inge Røkke sier at de analyserte kritikken som kom.

- Noe var bare å regne som støy, andre kom med kritikk som vi kunne gjøre noe med. Vi valgte å legge inn litt ekstra for at det skulle bli bra, sier han.

Bjørn Rune Gjelsten sier til Dagbladet at det enorme engasjementet som stadionplanene ble omfattet med, løftet anlegget enda mer.

- Vi fanget opp en del positive signaler og kan i dag regne noen av kritikerne som bidragsytere til det resultatet vi har fått. Jeg synes det er blitt et fantastisk byggverk. Den siste tida har vi ikke fått negative signaler på bygget, sier Gjelsten.
- Jeg er stolt og fornøyd. I mitt liv har det selvsagt vært stort å bli far til to barn. Men det er urettferdig å sammenlikne med andre forretninger, for dette er bygd på helt andre forutsetninger. Dette er blitt et byggverk som vil stå i lang tid, sier Kjell Inge Røkke.