Kritikken rikker ikke Solskjær en centimeter

Ole Gunnar Solskjær viker ikke en tomme fra tankene og filosofien han har rundt Manchester Uniteds framtid. Han er sta som et esel.

ENDELIG EN BORTESEIER: Ole Gunnar Solskjær knytter neven i triumf etter Manchester Uniteds første bortseier på sju og en halv måned. Laget han stilte var middels, prestasjonen var også middels, men resultatet far formidabelt. Der Manchester United er nå er det mer enn nok for den norske manageren. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
ENDELIG EN BORTESEIER: Ole Gunnar Solskjær knytter neven i triumf etter Manchester Uniteds første bortseier på sju og en halv måned. Laget han stilte var middels, prestasjonen var også middels, men resultatet far formidabelt. Der Manchester United er nå er det mer enn nok for den norske manageren. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Partizan Beograd-Manchester United 0-1 (0-1)

LAGUTTAKENE HAN GJØR i Europa er et risikoprosjekt, men Ole Gunnar Solskjær ofrer ikke kritiske TV-eksperter, tunge tabloide overskrifter og kloakken som renner i sosiale medier en tanke i sin tiende måned som manager i Manchester United.

Det er mange måter å se det på.

Jeg velger å se den fryktløse planen og viljen til å ta Manchester United tilbake til Manchester United, som en positiv ting for Manchester United.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR gjør det ikke lettere for seg selv når han angriper nivå to i Europa gjennom å starte Manchester United-utgaver der brorparten av spillerne er veldig mye svakere enn de som sitter på benken. Men han viser at han er Ole Gunnar Solskjær. Og der klubben er nå, langt fra ønsket standard i et stormende hav av kritikk, kan det være en god ting.

Det siste du trenger i motgang er vingling.

EUROPA LEAGUE KUNNE vært en relativt enkel arena for Manchester United til å spille på seg nødvendig og lenge etterlengtet selvtillitt. Motstanderne er ikke all verden ut fra et Premier League-perspektiv. Det er lettere å vinne kamper der enn hjemme i England. Men isteden for å velge det enkle velger Ole Gunnar Solskjær lojalitet overfor filosofien han solgte inn til eierne og styreformann Ed Woodward da han ble fast ansatt på Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer