Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kritiserer seg selv etter triumfen

Lionel Messi innrømmer at han ikke har spilt opp mot sitt beste for Argentina under Copa America.

SLITER: Lionel Messi har ikke vist seg fra sin beste side i årets Copa America. Foto: Pedro Ugarte / AFP / NTB Scanpix
SLITER: Lionel Messi har ikke vist seg fra sin beste side i årets Copa America. Foto: Pedro Ugarte / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Det sa den argentinske superstjernen etter 2-0-seieren i kvartfinalen mot Venezuela fredag kveld, norsk tid.

- Sannheten er at jeg ikke har spilt opp mot mitt beste, det har ikke gått som jeg hadde håpet, sa Messi ifølge nyhetsbyrået AFP.

Barcelona-stjernen har notert seg for ett mål i de fire første kampene i årets turnering.

Seieren mot Venezuela gjør at Messis drøm om å vinne Copa America med Argentina fortsatt lever. 32-åringen har vært med å tape finalen de to siste turneringene.

I semifinalen venter vertsnasjon og erkerival Brasil.

- De har spillere framover på banen som kan utgjøre en forskjell. Vi trodde at vi kunne vinne gruppespillet slik at vi kunne unngått å møte Brasil før en eventuell finale. Men det er kun de beste lagene som er igjen, sa Messi.

Den andre semifinalen i Copa America spilles mellom Chile og vinneren av kampen Uruguay-Peru.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling