Kritiserer Uniteds Haaland-taktikk

- Hvorfor betalte de ikke bare hva enn det var de ville ha for ham?

PÅ ALLES LEPPER: Erling Braut Haaland har hatt en fantastisk sesong. Nå vet alle storklubbene i Europa hvem han er. Foto: Martin Meissner / POOL / AFP
PÅ ALLES LEPPER: Erling Braut Haaland har hatt en fantastisk sesong. Nå vet alle storklubbene i Europa hvem han er. Foto: Martin Meissner / POOL / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland (19) har tatt Fotball-Europa med storm. Etter å ha pøst inn mål for RB Salzburg, var han kanskje det mest yndede målet på overgangsmarkedet i vinter.

Unggutten fra Jæren havnet i Bundesliga, hos storklubben Borussia Dortmund. På 15 kamper har han scoret 13 mål - en fantastisk prestasjon.

Ekspertene mener det nesten ikke finnes noen grenser for hvor god Haaland kan bli. Det som i alle fall stemmer, er at han har gjort seg bemerket hos noen av verdens aller største fotballklubber.

Manchester United skal også ha vist interesse for 19-åringen før han bestemte seg for å fortsette karrieren i Borussia Dortmund. Paul Scholes, en legende på Old Trafford, sier lørdag til BBC 5 Live at han ikke forstår hvorfor United ikke strakk seg lengre for å sikre seg Haaland.

- Ja, det mener jeg, er Scholes' korte svar.

Han bedyrer at han ikke hadde sett 19-åringen spille noe særlig før etter coronapausen.

- Da folk snakket om ham, hadde jeg ikke sett så mye til ham. Men da fotballen startet igjen, så jeg ordentlig på ham. Jeg tenkte: Hvorfor betalte ikke Manchester United bare hva enn det var de ville ha for ham?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer